U bent hier

Home

Nieuws

De voordelen van Rietdekkersbedrijf Mark de Laat op een rij

Waarom kunt u het beste kiezen voor kwaliteit van Rietdekkersbedrijf Mark de Laat?

  • Sinds 2010 een betrouwbaar vast team bestaande uit Mark de Laat en Jordy van Eldijk. Goed op elkaar ingespeeld en met jarenlange ervaring.
  • Omdat we staan voor kwaliteit, werken we uitsluitend met A-kwaliteit riet.
  • Om u langer van uw kwaliteitsdak te laten genieten is de rietdikte onder 34 cm (de minimale grens van de rietdekkersfederatie ligt onder op 28 cm), waardoor u dak jaren langer meegaat. 
  • Het servicecertificaat wat u krijgt bij een volledig traditioneel gedekt dak wat 10 jaar geldig is.

Een rieten dak is een enorme investering. We adviseren u dan ook om 2-3 offertes op te vragen. Vergelijk deze goed met elkaar en let daarbij op de kwaliteit van het riet en op de dikte waarop uw dak gedekt wordt (een rietdekker die gaat voor kwaliteit zal dit altijd op zijn offerte vermelden). Goedkoop is immers duurkoop!

Vertrouwen is de belangrijkste basis om met elkaar in zee te gaan. Vraag de rietdekker altijd om de offerte toe te lichten in een persoonlijk gesprek. Ook als u een offerte ontvangt via een aannemer. Stel alle vragen die in u opkomen en vraag zeker om referenties. Kijk dan naar de dikte van het riet, afwerking en vraag de bewoners ook naar de samenwerking met de rietdekker.

 

Servicecertificaat

Sinds de start van het bedrijf streef ik naar de beste kwaliteit en een hoge servicegraad. Om dit te bekrachtigen worden vanaf heden alle door ons gemaakte nieuwe tradionele daken voorzien van een servicecertificaat. Het servicecertificaat garandeert dat u de komende 10 jaar niet voor onverwachte kosten komt te staan en biedt nog een aantal andere voordelen. Zoals een gratis jaarlijkse inspectie en een gratis anti-mosbehandeling. In het verleden was deze service altijd al vanzelfsprekend maar om het kracht bij te zetten krijgt u het nu zwart op wit.

Kijk op de website onder "onderhoud" en "servicecertificaat" voor meer informatie. Of klik hier.